Ako ste i vi u potrazi za novom nekretninom u Beogradu, bilo da želite da se preselite ili da investirate svoj novac, predstavićemo vam sve prednosti kondominijuma – savremenog načina stanovanja koji je postao veoma popularan u svetu.

Da li znate šta je to kondominijum?

Reč je o zatvorenom kompleksu koji na ulazu ima recepciju i konstantno profesionalno obezbeđenje. Ulaz je kartični, a bezbednosti doprinosi i činjenica da je video nadzor takođe obezbeđen non-stop. Dakle, ulazak je moguć samo stanarima i gostima koje oni najave.

Od ostalih stambenih kompleksa kondominijum se razlikuje i po tome što ima čitav niz zajedničkih sadržaja koji su, takođe, na raspolaganju isključivo stanarima: zelene površine i park, igrališta za decu, teretana na otvorenom, prostor za kućne ljubimce. Svi navedeni sadržaji imaju profesionalno održavanje, tako da su uvek ispravnii, čisti i spremni za upotrebu.

Koji kondominijum je najbolji u Beogradu?

Zvanično najbolji stambeni kompleks na srpskom tržištu je upravo kondominijum, i to prvi na Novom Beogradu – Wellport.

Ugledni magazin CIJ već pet godina zaredom dodeljuje nagrade najuspešnijim učesnicima na tržištu nekretnina, a ovoga puta zasluženi dobitnik je Wellport. Nagrade su dodeljene u 17 kategorija, a najbolji su izabrani putem onlajn glasanja, i nezavisnog žirija kompanija učesnika.

Zašto je Wellport najbolji?

Mnogo je razloga zbog kojih se Wellport izdvaja na tržištu nekretnina u Srbiji, ne samo u Beogradu. Pre svega, projektovan je tako da zadovolji i najzahtevnije kupce pružajući im komfor, bezbednost, savremen koncept života, prestižnu lokaciju.

Svojom arhitekturom, izborom materijala i načinom gradnje, pokriva visoke estetske i ekološke aspekte, i na taj način zadovoljava potrebe dinamičnog života poslovnih ljudi, porodičnih, mladih koji tek počinju svoj samostalni život, ali i onih koji uživaju u svojim penzionerskim danima.

Premijum kvalitet gradnje, oprema koja je u skladu sa najmodernijim tehnologijama i zahtevima energetske efikasnosti, kao i vrhunski kvalitet završnih radova, takođe doprinose ekskluzivnosti Wellporta.

Kuriozitet projekta, iza kojeg stoji izraelski investitor Shikun & Binui Group, je i to što je isključivo stambeni. Dakle, bez lokala i prodavnica, bez slučajnih prolaznika koji tu dolaze samo da bi obavili kupovinu ili nešto drugo.

Gde se tačno nalazi Wellport?

Nalazi se na Novom Beogradu za koji se poslednjih godina kaže da je novi centar grada.

U neposrednoj blizini su reka, zelene površine, šetališta, biciklističke staze, ali i predstavništva velikih domaćih i inostranih kompanija, škole i fakulteti, ustanove kulture, tržni centri, restorani i kafići.

Wellport je pozicioniran tako da svojim stanarima pruži sve što im je neophodno za savremen i udoban život, dok su istovremeno odvojeni od gradske vreve i buke, ušuškani tako da imaju svoj mir i privatnost.

Izvor: seebiz.eu