U razgovoru sa Markom Jankovićem, vlasnikom kompanije za selidbe, donosimo vam savete iz njegove perspektive kako organizovati selidbu poslovnog prostora i na šta obratiti pažnju.

Kako organizovati selidbu?

- Pronađite agenciju za selidbe i dogovorite besplatnu procenu useljenja. http://ajkula.rs/ 

- Izaberite datum preseljenja i najavite ga ostalim stanarima u poslovnoj zgradi.

- Računajte na potrebu za pristupom i parkingom za kombije ili kamione ispred zgrade na obe lokacije.

- Nabavite kutije za stvari i odgovarajuće torbe u koje ćete smestiti stvari

- Pre preseljenja očistite novu kancelariju i uredite sobe, ofarbajte zidove i odredite jedan ugao za odlaganje kutija. Označite kutije sa krhkim sadržajem odvojeno

Kako pripremiti stvari za selidbu?

- fioke je najbolje izvaditi iz komoda i ormara, a u slučaju da ih nosite pune, možete ih umotati „rastezljivom“ folijom.

- Elektronski uređaji poput računara ili rutera, čuvaju se u kutijama i označavaju šta se nalazi u kutiji. Dobro označite polja s vrstom sadržaja, kasnije vam mogu uštedeti puno vremena i živaca

- uvek stavljajte teže stvari na prvo mesto u kutiji i lakše stvari na njih

- Rasporedite stvari u dve vrste kutija - manju i veću. Stavite teže stvari u manje kutije. Lakše je staviti u veće kutije.

Demontaža kancelarijskog nameštaja?

Rastavljanje - montažu kancelarijskog nameštaja u našoj kompaniji za selidbe vrši profesionalni monter sa dugogodišnjim iskustvom. Tokom demontaže potrebno je spakovati svu armaturu (čaure, zavrtnje, ekscentre i ostalu sitnu dodatnu opremu) i zalepiti ih selotejpom da bi se komad demontirao kako se neophodni delovi ne bi izgubili tokom transporta. Sav demontirani nameštaj mora biti upakovan u folije (stretch i shot folija) kako se ne bi oštetio tokom transporta.

Pripremate selidbu slobodno se obratite na - [email protected] mob - +381642819025