Skajlajn omnija će imati 31 sprat i sa ukupnom visinom od 132 metra prostiraće se na skoro 40.000 metara kvadratnih. U ovoj poslovnoj kuli neće biti čekanja na liftove, budući da je po projektu predviđeno čak 11 brzih liftova za zaposlene i posetioce.

Zakupcima će biti obezbeđena maksimalna fleksibilnost, jer će postojati mogućnost da svaki sprat bude podeljen prema njihovim zahtevima i potrebama. Površine prostora za izdavanje, od 250 metara kvadratnih do 920 metara kvadratnih po spratu, omogućavaće da se u ovom prostoru kvalitetno organizuju različite delatnosti, piše portal Beobild (Beobuild).

Ovaj savremen objekat koristiće visoke tehnologije za opsluživanje korisnika, a sofisticirana telekomunikaciona oprema ispunjavaće LEED Gold standard.

Nedostatak parking mesta u centru Beograda jedan je od gorućih problema, tako da su poslovne zgrade sa garažom izuzetna prednost. U okviru poslovne kule nalaziće se i podzemna garaža sa 479 parking mesta, što će projektu omogućiti važan kvalitet, a korisnicima komfor redak u ovom delu grada. Prizemlje je predviđeno za maloprodajne lokale, a svaki peti sprat imaće terasu.

Iz kompanije AFI Europe Serbia, koja je investitor projekta, ističu da je ova funkcionalna biznis-kula investicija vredna 73 miliona evra, kao i da se nadaju da će objekat postati jedan od simbola prestonice.

Ekskluzivni zastupnik za izdavanje je CBS International, vodeća konsultantska kuća za nekretnine u Srbiji, koja je deo Cushman & Wakefield grupe.