Koje mogućnosti reklamiranja su dostupne na našem portalu?

Lista podataka, Istaknuta lista podataka: :Isticanje na listiPrporučene poslovne zgrade Oglasi za kancelarije Baner PR članci

Šta isticanje na listi predstavlja i zašto je važno za poslovnu zgradu?

Kada ističete Vašu listu podataka, automatski će se pojaviti na početku liste, sa zasebnom pozadinom, bez obzira na uređenost po azbučnom redu. Tražioci kancelarija će otkriti Vašu poslovnu zgradu ili kancelraiju za itnajmljivanje odmah na početku liste što bitno ubrzava proces iznajmljivanja Vašeg prostora.

Šta predstavljaju preporučene poslovne zgrade i zašto je to važno za vašu poslovnu zgradu?

Pri odabiru opcije za isticanje Vaše poslovne zgrade (lista podataka Vaše poslovne zgrade) će se pojaviti u prostoru pod funkcijom za pretraživanje na početnoj stranici i u kvadratnom prostoru sa leve strane podstranice. Služi kao baner, kliktanjem na to pretraživač kancelarija će biti usmeren na listu podataka poslovnih zgrada, gde on ili ona mogu pronaći dalje informacije o poslovnoj zgradi i kancelarijama za iznajmljivanje i mogu poslati svoje zahteve.

Šta su oglasi?

To je mogućnost tektualnog reklamiranja stvorena od strane nas na našoj mreži portala, koja garantuje da će reklamiranje Vaše poslovne zgrade, kompanije za kancelarijski nameštaj ili agencije za nekretnine privući svoje ciljane grupe.

Ko može postaviti Oglas za kancelariju?

Svaka poslovna zgrada, kompanija sa tržišta kancelarija, koja želi da efikasno reklamira sebe.

Mogućnosti reklamiranja sa banerima na našem portalu

top baner normalan i otvarajućibillboard 1 i 2visoki baneribaneri na početnoj stranilista banera: novosti, tražim kancelariju, transakcije, kalkulatori, liste, lista rezultata pretragebaneri liste podataka: lista podataka, podtranica novostibaneri novinskih brošura